ayur

Les tècniques ayurvèdiques són antigues tècniques provinents de l’Índia, totalment naturals i sense efectes secundaris.

El Massatge Ayurvèdic de Pindes és una antiga tècnica hindú basada en l’aplicació terapèutica de la calor i principis actius naturals a partir d’olis, herbes aromàtiques i medicinals, prèviament macerades i escalfades al vapor, realitzant així una acció de termoteràpia superficial sobre la pell, alliberant totes les qualitats de les plantes

El Massatge Ayurvèdic de Pindes, és una tècnica totalment personalitzada, pot tenir diferents efectes depenent del tipus d’oli que s’utilitzi i de com s’apliqui: Aquest massatge pot ser tant descongestionant-calmant com reactivant o tonificant muscular depenent de les substàncies utilitzades en el tractament.

Relaxa la nostra ment, és antiinflamatòri, analgèsic i rejovenidor i reequilibra l’energia del nostre cos.

Aquest massatge és molt eficaç, entre altres coses, per eliminar les toxines de l’organisme i nodrir profundament tots els teixits.
El Massatge està especialment indicat en cas d’artritis, osteoartritis, rigidesa i inflor articular, alleujant les inflamacions.

Aquesta antiga tècnica activa el flux de circulació i energia corporal desbloquejant zones tibants i eliminant contractures d’una manera suau i deixant una agradable sensació de lleugeresa i relaxació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*